Inge maakt weer wat… twee rokjes en een shirt!

Maar wel even opbiechten: het zwarte rokje is al een paar weken oud… en al vaak gedragen! Ik dacht altijd dat zo’n smalle rok mij niet zou staan ivm flinke heupen. Maar in Mad Men zag ik dat dat toch prima kon. En dus maakte ik eerst een simpele zwarte:

(let vooral op mijn toffe nieuwe schoenen, maar niet op de vieze spiegel. En wel weer op het blauwe shirtje, dat ik ook zelf heb gemaakt, maar door de vieze spiegel niet van dichterbij te fotograferen was)

Hij is niet helemaal super gelukt, de tailleband loopt aan de voorkant met een punt naar beneden en die steekt een beetje raar uit. Daarnaast had ‘ie eigenlijk ook wel een maatje kleiner gekund (he, wat naar). Maar in het zwart vallen die beide dingen niet erg op, ik vind hem zelf prima staan en hij zit lekker, dus ik klaag niet.

Maar toch.

Het kon beter. En daarom maakte ik afgelopen weekend toch een nieuwe versie. In deze feestelijke (en syntetische…) blauwe glimstof. Niet helemaal een maat kleiner maar aan de zijnaden net iets smaller gemaakt. En die zit een stuk beter. Maar daar heb ik dan weer geen foto’s van. Wel dezen:

Stof & rokje. Zit net wat mooier doordat het iets strakker zit. En omdat er wat stretch in de stof zit, is het nog comfortabel ook. En daardoor ook weer geschikt voor het kerstdiner! Helemaal goed dus.

En maar weer door naar het volgende project: een winterjasje, retro-achtig modelletje met driekwart mouwen:

Als uitsmijter nog een foto van mijn schoenen, omdat ze zo leuk zijn.

5 thoughts on “Inge maakt weer wat… twee rokjes en een shirt!

  1. Heupen zijn goed! En Mary Janes ook, wat een leuke schoentjes! Leuk dat je zo lekker crea bezig bent, zit stiekem eens te gluren. Groetjes, kabouter Spillebeen. Nu eens kijken of je dat nog weet haha!

    (oh.. ik moet mijn naam erbij zetten, jammer)

  2. Pingback: Inge maakt… foto’s met de zelfontspanner « Ingemaakt

  3. Pingback: Inge maakt.. een shirtje (en biiiijjjjna een jasje) | Ingemaakt

  4. Pingback: LBS | Ingemaakt

I'd love to hear your thoughts!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s