… een afleidingsmanoeuvre

Momenteel ben ik met twee projecten tegelijk bezig.. het jasje waar ik het eerder al over had en een jurk voor mijn moeder. Beide zijn best ingewikkeld, en daar heb ik niet altijd zin in. Dus dan wil ik iets gemakkelijks maken. Maar ik mag van mezelf écht niet met meer dan twee dingen tegelijk bezig zijn, want dan maak ik nooit meer wat af. Maar gelukkig kwam deze dame met een oplossing: maak van een sjaal een ‘infinity scarf’ (is daar een goed Nederlands woord voor? oneindige sjaal?).

Toevallig had ik nog een sjaal liggen die ik heel mooi vind, maar niet vaak draag. Het is een brede sjaal, maar door de dunne stof zag deze sjaal er een beetje ielig uit als ik hem om had. Dus ik dacht, laat ik eens een poging wagen! Nou, die poging is erg goed geslaagd al zeg ik het zelf:

Ja, jullie zien hoe blij ik er mee ben!

De kleur komt op deze foto niet helemaal goed over, dus hier nog een kleine close-up:

En ja, ik heb heus nog wel eens een andere trui aan dan deze 🙂

Advertentie

I'd love to hear your thoughts!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s