Inge maakt een rokje

Vorige week zondag was ‘ie al af en kon ‘ie aan naar het terras. Waar ik er meteen een vlek in maakte.

Wat voor nieuw gekochte kleren geldt, geldt kennelijk ook voor nieuwe zelfgemaakte kleren: de helft van de tijd maak ik er de eerste keer dat ik ze draag vlekken in. Die er gelukkig over het algemeen wel weer uitgewassen kunnen worden. En zo ook deze. Dit is ‘m (de rok overigens, niet de vlek):

Zoals te zien is, behoort strijken niet bepaald tot mijn talenten. Gelukkig zijn er een hoop andere dingen die ik wel kan.

Zelf ben ik heel tevreden met mijn rokje. Één puntje van kritiek (op mezelf, dus dat mag): de blinde rits. Tenminste, het zou een blinde rits moeten zijn. Maar het is meer een slechtziende rits geworden, aangezien hij her en der toch tussen de stukje stof door piept. Ach, een kniesoor die daar op let!

Advertentie

I'd love to hear your thoughts!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s