Meet-up

Het idee komt uit België maar wij Nederlanders mogen gelukkig ook meedoen: een blogmeeting! 

Organisator en initiator is Anneke, en tot nu toe zijn er een paar enthousiastelingen: Stephanie, Lisa, Jo, en Joost. Waar en wanneer is nog niet bekend, maar Anneke heeft een doodle aangemaakt waar je kunt aangeven wanneer je kan (als je wilt, natuurlijk, maar wie wil zoiets nou niet?)

Lijkt het je leuk, stuur dan ook even een mailtje naar Anneke: annekecaramin(at)hotmail(dot)com

Ik kan zelf helaas maar op een paar datums dus ik weet niet zeker of ik erbij kan zijn, maar ik hoop het wel! Maar aangezien alle blogmeetings waar ik over lees een vervolg krijgen zal dat voor deze ook vast het geval zijn 🙂

Naast heel erg leuk lijkt het me ook wel een beetje spannend, zo’n ontmoeting met een aantal onbekenden in één keer… maar daar ben ik vast niet de enige in dus laat ik me daar maar niet druk om maken. Bovendien heb ik aanstaande zondag een naai-date met Antje (al ken ik haar al wel) en daar heb ik ook erg zin in!

En omdat zo een lap tekst zonder beeldmateriaal wel een beetje saai is, hier een fotootje van mijn huidige project, waar ik ook nog iets leuks over te vertellen heb, maar dat is voor een andere blogpost (cliffhanger alert, haha).

meetuppreview.jpg

4 thoughts on “Meet-up

  1. Pingback: Belgian/Dutch Blogger Meet up! | Red Point Tailor

  2. Pingback: Full gathered skirt and some questions | IngeMaakt

I'd love to hear your thoughts!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s