Shirtjes

Uiteraard ben ik blij met en trots op de jurken en het zwarte rokje dat ik de laatste tijd heb gemaakt. Maar als ik heel eerlijk ben, draag ik ze niet zo vaak. Op het werk hoef ik niet netjes gekleed (werk in de wijk bij een woningcorporatie, dus zo een sjieke jurk zou de plank wel wat mis slaan), en thuis loop ik meestal in pyjamabroek. Tussen al dat jurkengeweld door heb ik wel wat shirtjes gemaakt, maar om nou een hele blogpost te schrijven voor één shirt is ook zo wat. Dus hierbij even een compilatie:

Sewaholic Renfrew in groen-zwart, met een aan-één-kant-niet-helemaal-goed-gelukte halsbies (ik typte eerst halsband, maar dat is het niet helemaal).

Shirt uit een Knipmode van vorig jaar ergens, of het jaar daarvoor, geleend van mijn naai-juf. In polkadots, dat is altijd goed toch?

En het pièce de resistance:

Nog een Renfrew shirt, met col. In joggingstof. JOGGINGSTOF! Moet ik daar nog meer over zeggen? Ik denk dat ik er één ga maken in alle kleuren van de regenboog zodat ik nooit weer iets anders aan hoef. En een match made in heaven met mijn pyjamabroeken. I rest my case.

One thought on “Shirtjes

  1. Pingback: Top 5 van 2012 – bad news first :) | IngeMaakt

I'd love to hear your thoughts!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s