voor alles is een eerste keer…

… zo ook voor het zelf maken van knoopsgaten. In de naailes deed ik dat al een keer, maar dat waren een soort van volautomatische knoopsgaten. Elektronisch instellen en de machine doet het werk.

Maar mijn eigen machine is meer van het huis-tuin-en-keuken soort, en heeft dus niet zo een automatische functie. Ik moet het dus zelf doen. En daar zag ik als een berg tegenop. Maar wie niet waagt die niet wint, dus ik besloot er maar gewoon eens aan te beginnen.

En dat ging van poging 1:

hobbelig, bobbelig en ongelijk

via poging 2 die er ongeveer hetzelfde uitzag,

naar poging 3:

al een stuk beter!


Nu ‘alleen’ nog van dit:

naar dit:

Met andere woorden: to be continued… :o)

Advertentie

3 thoughts on “voor alles is een eerste keer…

  1. Ja inderdaad leuk, dat had ik niet verwacht ook, dat het zo simpel kan zijn. Weer een mooi voorbeeld van dat ik dingen maar beter gewoon kan doen in plaats van er over na te denken en tegenop te zien 🙂 maar het lijkt me wel vervelend als je machine dat niet goed wil doen, frustrerend!

  2. Pingback: De jurk der eerste keren | IngeMaakt

I'd love to hear your thoughts!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s