Vriendjes met de postbode

…dat ben ik zeker wel geworden sinds ik aan het naaien ben geslagen! Regelmatig komt hij aan de deur met pakketjes die ik in webshops of op Marktplaats heb gekocht. Als hij aanbelt, noemt hij zijn naam en dan weet ik genoeg. “.. van TNT, ik heb een pakketje voor je”  hoeft er niet eens meer achteraan.

De laatste tijd heb ik niet zo veel energie. Zelfs niet om achter de naaimachine te kruipen. Gelukkig had ik nog wat ‘oude’ naaisels voor de vorige twee blogposts, zodat het hier wel wat levendig blijft. De tijd die ik niet achter de naaimachine doorbreng, vul ik nu grotendeels met het lezen van andere blogs en met internetshoppen. Leuk en handig, al denkt mijn bankrekening daar anders over 🙂

Hier een klein overzicht van mijn aankopen van de laatste tijd:

Details en plannen:

Vandaag alles even door de lockmachine gehaald en nu nog even wassen. Dat ziet er zo uit:

En vervolgens kan ik aan de slag de boel opruimen bij de rest… :s

Je ziet, de euro kan vallen / het kapitalisme ineenstorten / (insert elke denkbare financiële ramp)* dan nog kan ik nog voor jaren vooruit. Maar ik geloof niet dat dat echt iets is om trots op te zijn..

*doorhalen wat niet van toepassing is.

p.s. ook je foto’s bewerken? Gebruik dan PicMonkey, wat een tof programmaatje is dat!

I'd love to hear your thoughts!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s