Inspiration overload

Gister vertelde ik het al, het is momenteel een beetje druk in mijn hoofd. Gelukkig ook met inspiratie! Om het een beetje uit mijn hoofd te krijgen, zet ik het hier even op een rijtje. Disclaimer: dit is niet per sé een to-do lijst.

Yesterday I already told it’s a bit busy in my head. Fortunately it’s also filled with inspiration! To get it out of my head, I’m gonna list my ideas here. Disclaimer: this is not necessarily a to-do list.

portraitblouse.jpg raglan.jpgParfait.jpg ceylonpeony.jpgpencilskirt

Nadeel van zoveel ideeën: dit krijg ik echt niet binnen afzienbare tijd allemaal gemaakt.

The downside of so many ideas: I won’t get them all made up anytime soon.

Maar het voordeel: ik hoef me voorlopig niet te vervelen 🙂

But the advantage: I will probably not get bored. Ever 🙂

Advertentie

9 thoughts on “Inspiration overload

  1. I know exactly how you feel! There are a couple of piles of delectable fabric on my sewing table, with patterns in myhead. Now I need the time to make said patterns, then the garments. I need a clone… Loving that plaid fabric and the pencil skirt!

  2. Ah,. je hebt het boek van Gertie ook zie ik ?!? De kokerrok heb ik gemaakt en die is goed te doen, alleen bij mij kwamen de sucons niet zo mooi uit, dus die moest ik aanpassen.

    Ik heb ook altijd veel meer ideeën dan dat ik kan maken! Maar het is ook leuk om weer nieuwe plannen te maken en inspiratie op te doen!

  3. Pingback: Burdastyle 2-13-127 | IngeMaakt

  4. Pingback: Sewing plans | IngeMaakt

I'd love to hear your thoughts!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s