Jungle Januari

Allereerst wil ik jullie natuurlijk een heel gelukkig nieuwjaar wensen!

First, I want to wish you all a very happy new year!

En vervolgens heb ik weer eens jullie hulp nodig ๐Ÿ™‚

And second, I need your help again ๐Ÿ™‚

Anne van Pretty Grievancesย kwam half december op de proppen met Jungle Januari: naai in januari een kledingstuk van dierenprint. Nu heb ik nog een stukje panterprint liggen, mooi stofje maar dierenprint is een beetje uit mijn comfort zone en dus bleef ‘ie steeds maar in de kast. Dit leek mij een mooie stok achter de deur voor een panterprint ontgroening ๐Ÿ™‚

Anne of Pretty Grievances introduced the idea of Jungle Januari: sew something using an animal print in januari. There is a piece of panther ptinr fabric hiding in my closet. Animal print is a bit out of my comfort zone so it has been waiting there for a long time. This is a great opportunity to put it to some good use ๐Ÿ™‚

IMG_1950

 

Maar nu dan de hamvraag: wat zal ik er van maken? Ik twijfel tussen 4 dingen.

The question is, what to make with it? I’m deliberating 4 options.

panterprint

1. BurdaStyle Franzi
2. BurdaStyle Jenny
3. Knipmode 8/2012 #19
4. Simplicity 2442

Welke zou jij kiezen?

Which one would you choose?

21 thoughts on “Jungle Januari

  1. Oh leuk, ik ben gek op panterprint. Ik zou voor optie 2 gaan en als je stof over hebt nummer 4 er bij maken. Dat lijkt me een leuk setje, maar is misschien wat te veel van het goede.

  2. Ik herken je dilemma. ๐Ÿ˜‰ Zelf zou ik voor de rok (nr. 2.) kiezen. Met een mooie (zwarte) blazer en top staat het volgens mij heel chic. Mijn tweede keus is nummer 4. Het korte model jasje is denk ik niet te overheersend in een dierenprint. Succes bij het maken van je keuze!

  3. Pingback: #JungleJanuary | IngeMaakt

I'd love to hear your thoughts!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s